University Visitor Centre

Creating a wow factor for great first impressions

Change is a constant in education. This university designed its campus visit centre knowing the space would evolve and now they’re ready to meet the changing needs of recruiters and prospective students. Bold graphics on a wall welcome visitors and shield a private administration area. The university’s colours are captured in glass dividers whilst integrated monitors share information on campus life.

A presentation room accommodates 35 for a formal introduction to the campus and a small living room allows for those more intimate conversations. A faceted glass wall frames a seated area, yet maintains the space’s open, welcoming feel. Change will come – and, thanks to DIRTT, this space will be ready to accommodate it.